Afbeelding

Openluchtvoorstelling bij LingeFilm

geldermalsen • LingeFilm houdt op zaterdagavond 7 september een openluchtvoorstelling in het Lingepark in Geldermalsen. Die avond kunnen 500 filmliefhebbers onder de sterrenhemel kijken naar A Star is Born met Lady Gaga en Bradley Cooper.

Deze melodramatische film won een Oscar voor beste filmmuziek en was een grote hit in de bioscopen. De film vertelt het verhaal van countryzanger Jackson Maine (Bradley Cooper) die zwaar onder de indruk is als hij beginnend zangeres Ally (Lady Gaga) hoort zingen in een bar. De liefde tussen hen groeit en hij helpt haar op weg in haar muzikale carrière, terwijl zijn eigen leven langzaam uit elkaar valt door zijn alcohol- en drugsverslaving.

Jubileum

LingeFilm bestaat vijftien jaar en organiseert voor de vijfde keer een filmvoorstelling in de buitenlucht. 't Pandje, keurslager H, van der Burg en de Betuwse Fruitshop staan klaar met hapjes en drankjes. Het spetterende coverorkest Just-M! gaat de ontspannen sfeer compleet maken met livemuziek uit vooral de Top 2000. Ook wordt er alweer hard nagedacht over originele vragen voor de inmiddels legendarische filmquiz Petje op – Petje af.

Tickets

De entree bedraagt 10 euro inclusief consumptie, de LingeFilm FanPas is deze avond niet geldig. E-tickets zijn te koop via de website. Als de voorstelling door weersomstandigheden niet in het park door kan gaan, is de ticket geldig voor één van de slecht-weer-voorstellingen in De Pluk.

q www.lingefilm.nl