Boek over laatste seizoenen Brakel

11 jun 2019, 17:10

brakel • Hans de Jong is sinds drie maanden druk bezig met een boek over zijn ervaringen in de twee laatste seizoenen van Brakel. Dat liet de hoofdtrainer zich zaterdag na de met 4-2 gewonnen nacompetitiefinale tegen Asperen ontvallen.

'Ik ben een boek aan het schrijven over de afgelopen twee seizoenen. Ik beschrijf alles wat ik heb meegemaakt en André van der Vlerk (voormalig journalist van Regio-Voetbal, red.) helpt me daarbij. Ik heb nu 250 bladzijdes, dus het wordt een serieus boek dat ook echt uitgebracht gaat worden. Het wordt een mix van wat er in de twee seizoenen bij Brakel gebeurd is en van mijn visie als trainer. Het wordt heel erg leuk. Tenminste, dat hoop ik", aldus De Jong, die door de promotie een happy ending heeft weten te bewerkstelligen.

"Als we vandaag hadden verloren, had ik er misschien niks mee gedaan, maar nu wordt het echt afgemaakt. Als het goed is, is het in augustus klaar."

De titel van het boek is nog onbekend, al heeft hij zelf wel een idee: "Ik dacht zelf aan 'Slotakkoord', maar suggesties zijn welkom."