SteDoCo verslaat DSC in finale

11 jun 2019, 17:10

sleeuwijk • Net als de eerste editie is ook het tweede Regio-Voetbal Toernooi om de Jakko Sport Cup VR maandag in Sleeuwijk gewonnen door SteDoCo. SteDoCo speelde deze toernooi-editie met het MO19-elftal, dat in de halve eindstrijd knap van Sleeuwijk won. DSC drong door tot de finale door VVAC met 2-1 te kloppen.
DSC kon het favoriete SteDoCo in de eerste helft nog redelijk tot goed bijhouden (1-0). In de tweede helft liep de score op tot 7-0. Doelpuntenmakers SteDoCo MO19: Madelief Lammers (2), Tara de Rover (2), Mascha Kersbergen, Rebekka van Esch en Jersey van Tilborg. SteDoCo won een trainingsdag op Papendal (inclusief lunchpakket), geschonken door Jakko Sport en Trainingskampen.nl.


GJS winnaar EM Kantoorsystemen Cup

sleeuwijk • Tweede Pinksterdag werd op het complex van Sleeuwijk de finale gespeeld van de EM Kantoorsystemen Cup. Het finale ging tussen Kozakken Boys 2 en GJS. De Dalemmers wonnen met 5-2 en mochten de Cup in ontvangst nemen.

Naast de Cup mocht GJS ook een waardecheque in ontvangst nemen voor een trainingskamp in het buitenland. Trainer Cees Lagendijk was er content mee. "Er was 3500 euro te verdienen en wij nemen ze dankbaar in ontvangst", aldus de opgewekte coach. "Bovendien wil je finales altijd winnen. Het probleem was, dat je het als eerste elftal nooit goed kan doen tegen een tweede elftal. Want win je met 4-0, dan zegt iedereen, dat is logisch. Nu was het na een uitstekende eerste helft ook 4-0. Dan weet je dat je het de tweede helft even lastig krijgt. Er vielen voor Kozakken Boys 2 twee goals en ze kregen weer de drive. Ik dacht al het zal toch niet waar zijn, maar gelukkig hebben we daarna niet veel meer weg gegeven. De 5-2 was prima", had de trainer van GJS ook de complimenten voor Kozakken Boys 2. "Ze hebben heel veel strijd en inzet getoond." Kozakken Boys 2 stond ook niet helemaal met lege handen. De Werkendammers kregen voor de tweede plaats een waardecheque van 1500 euro.