Dj Madness heeft programma rond

11 jun 2019, 10:25

leerdam • Jan Willem van den Brenk is er klaar voor: het programma voor 'Dj Madness en Friends voor het KWF' staat als een huis.

De muziekmarathon wordt komende zaterdag 15 juni van 's middags 15:00 uur tot 's nachts 03:00 uur gehouden in 't Vennetje in de Nieuwstraat in Leerdam. Zondag 16 juni staat er vanaf 14:00 uur een koppeldarttoernooi op het programma. Ook dat wordt in 't Vennetje gehouden. De opbrengst van beide evenementen gaat naar KWF Kankerbestrijding. Van den Brenk is persoonlijk betrokken bij dit evenement: zijn vader overleed vorig jaar aan deze ziekte. "Hij is maar 67 jaar geworden. Het was zo'n sterke man, maar hij was op", zei hij onlangs in een interview met deze krant.

Van den Brenk ziet de acties van komend weekend als een eerbetoon aan zijn vader. Maar ook voor vrienden van hem die door dezelfde ziekte werden getroffen. "Ik raak zoveel mensen kwijt door die rot ziekte. Het is heel confronterend om dit te organiseren, maar ik moet het gewoon doen." Van den Brenk start als 'dj Madness' zaterdag om 15:00 uur met een Hollandse middag en is ook 's avonds nog twee keer actief. Verder verlenen de dj's Cristal Blue, Roy Groenenberg, Tymen, Tripple D, Koban Wutun, Roy Klop, Seppie en Adrelina Official hun medewerking. De entree is gratis, de opbrengst van de verkoop van broodjes hamburger en saté gaat naar het KWF. Bovendien bestaat de mogelijkheid om bij brasserie Restaurant De Buren te eten. Klanten betalen 2,50 extra, De Buren leggen hetzelfde bedrag bij, zodat van elke maaltijd 5,00 euro naar het KWF gaat. Daarnaast is er een loterij met prachtige prijzen. "Er zijn nog loten beschikbaar, prijzen zijn altijd welkom en extra darters voor het toernooi op zondag kunnen we ook nog gebruiken. Maar wat mij betreft mag het beginnen", aldus Van den Brenk.