KNVB-speld voor Leo van Rijnsbergen

3 jun 2019, 22:19

RUMPT • Tijdens de viering van het 50-jarig bestaan van vv Rhelico is Leo van Rijnsbergen onderscheiden met de gouden waarderingsspeld van de KNVB, die hem werd uitgereikt door Bart Bruggeman. Van Rijnsbergen heeft zich de afgelopen 20 jaar intensief voor Rhelico ingezet, onder meer als voorzitter, penningmeester, clubmanager en commissielid. Momenteel fungeert hij als waarnemend voorzitter. Leo is er altijd en draait nergens de hand voor om. Een wedstrijd fluiten als de scheids uitvalt, kroketten bakken als dat nodig is, de pupillen coachen als er iemand ziek is, van lijnen trekken tot teams indelen. "Niemand is groter dan de club," zijn z'n gevleugelde woorden. Leo is zonder overdrijven de kurk waar onze club op drijft," aldus het trotse bestuur van de voetbalvereniging. Rhelico vierde het 50-jarig bestaan zaterdag met de derby tegen Beesd, de kampioenswedstrijd van het G-team, jeugdclinics en een groot feest.


Finaledag RV-Cups

sleeuwijk/regio • De Regio-Voetbal Toernooien, waaronder de EM Kantoorsystemen Cup en de Jakko Sport Cup, zijn gevorderd tot de eindstrijd. Het programma van de finaledag is inmiddels bekend. De finales worden maandag 10 juni gespeeld bij vv Sleeuwijk. Gratis toegang. Sponsors van de Regio-Voetbal Toernooien zijn: EM Kantoorsystemen, Jakko Sport en Trainingskampioen.nl.

Programma finaledag:

JO13: 10:00 uur, Sleeuwijk - VVAC (veld 1). MO13: 10:00 uur, Noad'32 - SV Meerkerk (veld 2). B-finale EM Cup : 12:00 uur, Ameide - De Alblas (veld 1). MO15: 12:00 uur, MVV'58 - Sleeuwijk/SteDoCo (veld 2). Jakko Sport Cup VR: 14:30 uur, DSC - SteDoCo (veld 1). JO15: 14:30 uur, Drechtstreek - Kozakken Boys (veld 2). EM Cup: 17:00 uur, GJS - Kozakken Boys 2 (veld 1).

De winnaar van de EM Cup ontvangt een cheque van 3500 euro voor een trainingskamp in het buitenland, de verliezer krijgt een cheque van 1500 euro voor een trainingskamp in binnen- of buitenland. De winnaars van de B-finale en van de Jakko Sport Cup krijgen een trainingsdag op Papendal.