Recreatief pokeren in Schoonrewoerd

28 mei 2019, 13:20

schoonrewoerd • Partycentrum Schoonrewoerd vormt zaterdag 8 juni weer het decor van de Pokeren.nl Poker Series, een recreatief pokertoernooi. Deelnemers spelen niet om geld. Bij een vorige editie in Schoonrewoerd deden er ongeveer honderd mensen mee.

De Poker Series is opgericht voor recreatieve spelers die gewoon lekker willen pokeren. Vanwege de huidige wetgeving mag er overigens sowieso niet om geld worden gespeeld. De Poker Series is een landelijke toernooiserie die jaarlijks wordt afgesloten met een grote finale en rankingfinale. Het seizoen is begin februari van start gegaan en er worden het hele jaar door toernooien gehouden waarbij spelers zich voor beide finales kunnen plaatsen. In totaal staan er zo'n zeventig toernooien op het programma.


Inschrijven

De toernooien van de Poker Series duren ongeveer 5 uurtjes. De Poker Series was vorig seizoen voor de eerste keer te gast in Schoonrewoerd, toen deden er ongeveer honderd mensen mee. Deelnemers kunnen zich voor 12,95 euro inschrijven via de toernooipagina op de onderstaande website. Op deze pagina is ook meer informatie vinden over de precieze structuur van het toernooi. Er wordt tijdens iedere wedstrijd van Pokeren.nl gebruik gemaakt van vaste delers. De Poker Series zijn volgens de initiatiefnemers ideaal voor spelers die normaal gesproken thuis met familie of vrienden spelen.

Het toernooi begint om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 00:00 uur. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich inschrijven. Overigens is Pokeren.nl Poker Series zondag 30 juni te gast in Spijk. Locatie is dan dorpshuis De Lindehof.


q www.pokeren.nl/pokertoernooien