• Dineren tussen de kleren voor een goed doel.
• Dineren tussen de kleren voor een goed doel.

Only for Men haalt ruim 2500 euro op

geldermalsen • Only for Men Geldermalsen opende vorig weekend de winkel voor een heel bijzonder goede-doelen-diner tussen de wintercollectie. In totaal is er op deze avond ruim 2500 euro opgehaald.

De opbrengsten van het diner tussen de kleren komen ten goede aan stichting Mannen voor Mannen, die zich inzet tegen prostaatkanker.

Zo'n vijftig gasten genoten in het chique pop-uprestaurant van een uitgebreid 4-gangendiner, muzikaal entertainment en heerlijke wijnen. De mannenmodeketen werkte in Geldermalsen samen met Hustin Horeca Totaal uit Helvoirt om dit feestelijke diner mogelijk te maken.

Meer decemberacties

In december houdt Only for Men niet alleen een spetterend diner, ook is het mogelijk om in de winkels te doneren om samen een vuist te maken tegen prostaatkanker. In december krijgt iedere donatie vanaf vijf euro een setje Only for Men 'Kerst Ballen' om in de boom te hangen. "Met het setje kerstballen besteden we op een luchtige manier aandacht aan een zwaar onderwerp in een tijd van samenzijn met vrienden en familie. Prostaatkanker is namelijk één van de meest voorkomende vormen van kanker onder mannen. De diagnose wordt ruim 10.000 keer per jaar gesteld."

In de decembermaand niet in staat om naar de winkel komen, maar wel een steentje bijdragen? Dat kan door een bijdrage te doneren op NL09ABNA 0612 7465 85 ten name van 'Mannen voor Mannen Stichting'.


q www.onlyformen.nl