Stemmen voor Publieksprijs VHL

vijfheerenlanden • Tot en met 1 januari 2020 kunnen inwoners van Vijfheerenlanden stemmen op inwonersinitiatieven die het afgelopen jaar een bijdrage hebben gekregen van de gemeente.

Er kan op negen inwonersinitiatieven gestemd worden, verdeeld over drie categorieën. In elke categorie krijgt één inwonersinitiatief de publieksprijs. Ind e categorie kwetsbare inwoners & ontmoetingen zijn genomineerd: Reanimatiecursus voor volwassenen en kinderen en aanschaf AED door Stichting Dedecam; Weekje weg Vijfheerenlanden – sociale vakanties en Uitbreiding Kringloopwinkel Vianen met een textielatelier en bouwkringloop. In de categorie duurzaamheid & sport en spel zijn er nominaties voor: Opstarten stichting Tiny Houses in Vijfheerenlanden; Kinderen in Leerdam stimuleren om meer te gaan bewegen en Sportmarathon Vijfheerenlanden. In de categorie openbare ruimte & voorzieningen zijn genomineerd: Zwerfafval opruimen in Vianen; Zwerfafval opruimen in Lexmond en Nieuwe waterpomp voor moestuin Noordertuin in Leerdam.

Stemmen kan tot en met 1 januari via www.vijfheerenlanden.nl/publieksprijs2019. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Vijfheerenlanden op 6 januari worden de winnaars bekend gemaakt.