Kerstbijeenkomst Hospice VHL

vianen • Het Hospice in Vianen, sinds kort van naam veranderd in Hospice Vijfheerenlanden, heeft vorige week haar kerstbijeenkomst met vrijwilligers gehouden. Het was een drukbezochte en gezellige bijeenkomst waarin de certificering van acht nieuwe vrijwilligers centraal stond. Deze nieuwe vrijwilligers hebben een cursus gevolgd van zes dagen waarin de basis-taken van de vrijwilligers worden uiteengezet. De cursus is door de koepelorganisatie van hospices, de VPTZ, ontwikkeld. Onder de bezielende leiding van Wimke 't Spijker en Ini Hagedoorn is de cursus gegeven.

Het hospice heeft het afgelopen lustrum-jaar samen met haar sponsoren als heel bijzonder ervaren. Neem voor meer informatie contact op met de coördinator Ini Hagedoorn, 0347-779844, coordinator@hospicevijfheerenlanden.nl of kijk op:

q www.hospicevijfheerenlanden.nl


Winterknutsel

vianen • CreaBeez gaat in de bibliotheek van Vianen weer actief aan de slag met een winterknutsel, op zaterdag 4 januari van 13:00 tot 14:30 uur. Er zijn leuke voorbeelden om te maken. De leeftijd is vanaf 5 jaar, kleine broertjes/ zusjes mogen ook mee, en de kosten zijn 3,50 euro. Wel graag aanmelden via info@creabeez.nl of bel met Puck de Haan, 06-18793980.