Inwoners VHL bezochten FC Utrecht

vijfheerenlanden • Veel inwoners uit de gemeente Vijfheerenlanden waren vorige week aanwezig bij de wedstrijd FC Utrecht–AZ.

Zij waren daar omdat begin november de gemeenteweek was. Die stond in het teken van de samenwerking tussen FC Utrecht, de gemeente en Team Sportservice. Er konden onder meer gesigneerde wedstrijdshirts en kaarten voor het thuisduel worden gewonnen.

Diverse activiteiten

In de gemeenteweken waren er activiteiten voor jong en oud. Alle doelgroepen waren dan ook aanwezig in het stadion. "Er waren onder andere winnaars van wedstrijden latje-trap bij verschillende voetbalverenigingen in Vijfheerenlanden, en winnaars van de winactie op Facebook. Ook reden er twee bussen met 50-plussers naar het stadion. Eén bus vertrok uit Vianen en één bus had opstappunten in Leerdam en Ameide. De fanbus reed gevuld met jongeren en drie wethouders naar Utrecht", vertelt Jorrit Hansen van Team Sportservice. "We kunnen dus stellen dat Vijfheerenlanden goed was vertegenwoordigd."

"We konden dit realiseren dankzij de samenwerking met een groot aantal partijen in de gemeente. Waaronder de voetbalverenigingen, SamenDoen, Zederik in Beweging, Welzijn Vianen en Zorgspectrum", vervolgt Hansen.

Hoogtepunt

"Daarmee waren de gemeenteweek en deze wedstrijd het hoogtepunt van de samenwerking tussen FC Utrecht, de gemeente en ons. Wij slaan overigens het hele jaar door de handen ineen. De komende maanden staan er dan ook nog meer leuke activiteiten met een FC Utrecht-tintje op het programma."


q www.teamsportservice.nl