Programma

vianen • Na een weekeind zonder competitie- en/of bekerverplichtingen maken de clubs zich op voor een serie van de laatste vier duels van dit jaar. Brederodes neemt het op sportpark Blankensteijn (aanvang 14.30 uur) op tegen het op de gedeelde vijfde plaats staande FZO. Als de groengelen de opwaartse lijn doortrekken kunnen ze 3 punten bijschrijven. SC Everstein, ook al gedeeld vijfde, krijgt in Utrecht te maken met DVSU. Voor de roodwitten moet een gelijkspel mogelijk zijn. Aanvang: 14.30 uur. Vianen, dat al zijn punten in eigen huis behaalde, trapt om 14.00 uur af tegen middenmoter VVJ. Ook hier ligt een gelijkspel het meest voor de hand.


Hsv De Reiger

vianen • De vijfde wedstrijd in de wintercompetitie bij hsv De Reiger is een overwinning geworden voor R. Kluvers met 4460 gram. Tweede werd J. Tukker met 3620 gram, gevolgd voor A. van Dam met 3340 gram. De zesde wedstrijd op het Amsterdam-Rijnkanaal werd een zege voor A. van Dam met 3360 gram, gevolgd door J. Tukker met 2980 gram en B. Ponssen met 2740 gram. Van Dam won ook de zevende wedstrijd op het Merwedekanaal. Hij zijn totale buit was 3440 gram, gevolgd door G. de Jong met 3180 gram en J. Tukker met 2780 gram. De laatste wedstrijd van de wintercompetitie is op 24 november in het Amsterdam-Rijnkanaal ter hoogte van de eendenkooi. Daarna rest alleen nog de snertwedstrijd op 8 december.


Damcompetitie

nieuwland • In de onderlinge damcompetitie van NDV kreeg Pelle Sterk een aanval te verduren van outsider Alb. van den Berg. Sterk speelde echter uitstekend en schakelde zijn opponent positioneel uit. Jan Alting raakte achterop. Hij moest na een mooie partij tegen Ko Heikoop in remise berusten.