woensdag 6 november

Koffieochtend
09:30-12:00, Vianen, gebouw De Hoeksteen. Wekelijkse koffieochtend in gebouw De Hoeksteen.

Koffie bij Ontmoetingscentrum Zijderveld
10:00, Zijderveld, Ontmoetingscentrum. Gezellig koffie drinken. Na de koffie komt een medewerker van de Rabobank iets vertellen over internetbankieren en de gevaren ervan. Hij zal ook tips geven waar ouderen op moeten letten.

Lampion maken
13:30, Hagestein, Het Dorpshuis. Op zaterdag 9 november is er weer een Pompoentocht in Hagestein en dan is het zeker leuk om dan te lopen met een eigengemaakte lampion. CreaBeez gaat deze woensdag dan ook aan de slag met het maken van een lampion. Er zijn twee groepen: voor de kinderen uit groep 1 en 2 is de tijd 13.30 tot 14.30 uur en de kinderen van groep 3 tot en met kunnen van 15:00 tot 16:30 uur terecht. De kosten zijn 5 euro inclusief lichtstaafje. Aanmelden: info@creabeez.nl of bel met Puck de Haan, 06-18793980.

Zeepketting maken
14:00, Lexmond, Huis Het Bosch. De Algemene Seniorenvereniging Lexmond komt bij elkaar om een zeepketting te maken.

Bingo
15:30, Everdingen, Dorpshuis het Knooppunt. In Dorpshuis Het Knooppunt aan de Graaf Florisstraat in Everdingen wordt vanaf 15:30 uur Kinderbingo gehouden. de zaal gaat om 15:00 uur open. De Bingo voor volwassenen start om 20:30 uur, de zaal is open om 20:00 uur.

Info avond openluchtspel
19:30, Vianen, basisschool Egbertus. Voor het openluchtspel Watervlucht op zondag 22 maart 2020 in Vianen is de organisatie op zoek naar (complete) gezinnen die willen meespelen in dit historische drama. Kinderen en jongeren zijn ook nadrukkelijk uitgenodigd. In Watervlucht wordt verbeeld hoe bewoners van het hele buitengebied van Vianen op de vlucht slaan voor het stijgende water naar het hoger geleden stadje en uiteindelijk belanden in de Grote Kerk. Opgeven kan via info@lichtopvianen.nl.

Info avond LEKSTEDEwonen
19:30, Vianen, 't Klooster. LEKSTEDEwonen houdt een informatieavond voor huurders in de wijken de Hagen laagbouw en Hoef en Haag. Ook geïnteresseerde huurders uit andere wijken/ kernen van Vianen (gemeente Vijfheerenlanden) zijn welkom.

Bingo
19:30, Vianen, Hof van Batenstein. Bingo bij Hof van Batenstein: gezelligheid en spanning met een verrassende ronde onder leiding van een mistery guest van FC Utrecht De zaal gaat om 19:00 uur open. Deelname kost 3,50 euro inclusief plankje, koffie/ thee en een drankje met een hapje.

Kindertolk
20:00, Vianen, De Prenter. Avond van Spiritueel Centrum Iris, rond het thema 'Kindertolk', met Collinda de Groot. Bezoekers wordt gevraagd een foto mee te nemen, leeftijd van het kind is onbelangrijk.

Bingo in Everdingen
20:30, Everdingen, dorpshuis Het Knooppunt, Graaf Florisstraat. Bingo voor volwassenen. Zaal open om 20:00 uur.

donderdag 7 november

Dansles
19:30, Vianen, Hof van Batenstein. Vindt u het leuk om de quickstep en de chachacha te leren of om uw oude lessen weer op te halen? Kom dan naar de stijldanslessen op donderdaq bij Welzijn Vianen. Entree: 2,50 euro, inclusief koffie en thee.

Op zoek naar de Kiwi
20:00, Schoonrewoerd, Schaapskooi. Jack Folkers (1960) is geboren in Utrecht en woont momenteel in het landelijke Tienhoven. Zijn passie voor vogels begon op zijn zevende tijdens een vakantie op een plek waar veel vogels het voederplankje bezochten. Hij vertelt er graag over.

vrijdag 8 november

Guitar brothers
19:30, Vianen, Hof van Batenstein. Guitar Brothers and friends staan vrijdag 8 en zaterdag 9 november in Hof van Batenstein ten bate van ZorgSpectrum Vianen. Toegangskaarten kosten 5 euro, de show begint om 19:30 uur. Kaarten via gbaf@outlook.com.

zaterdag 9 november

Snuffelkelder Everdingen
10:00-13:00, Everdingen, Kweldam 15a. In de Snuffelkelder zijn leuke spulletjes te vinden voor de eigen huiskamer. Er zijn ook uitdagende artikelen voor creatieve mensen of voor mensen die hun kledingkast willen aanvullen.

Speelgoedbeurs
10:00, Vianen, 4 Dance Studio's. De grote speelgoedbeurs van Beurs 4 Dance wordt gehouden in de 4 Dance Studio's, Stuartweg 25 in Vianen. Mensen die willen verkopen kunnen via beurs4dance@gmail.com een verkoopnummer aanvragen. Tevens ontvangen ze dan het reglement.

De fluitwedstrijd
10:30, Culemborg, Brede School. 'De Fluitwedstrijd': jonge musici tot en met 18 jaar zetten op deze dag hun beste beentje voor op de dwarsfluit.

Robin de Jongh & Friends
20:00, Leerdam, Stadspodium GO. Als kleine jongen had komiek en toneelspeler Robin de Jongh een droom. En dat is ooit een keer een eigen show geven in het Leerdamse Stadspodium GO. Nu is het zover.

Bazaar
14:00, Everdingen, hervormd centrum. Bazaar in en om het hervormd centrum, Kerkstraat 5 in Everdingen.

Dansavond
20:00, Everdingen, 't Knooppunt. Dansavond in 't Knooppunt. In december worden er geen dansavonden gehouden in Everdingen en Vianen.

zondag 10 november

Evensong
16:00, Vianen, Grote Kerk. Evensong met Capella Sine Vinculis. De naam betekent 'koor zonden boeien/ banden' en is een vocaal ensemble dat is opgericht door Bea van der Kaaij na haar terugkomst in Nederland begin 2017. Bea en haar gezin hebben tien jaar in Engeland gewoond en zijn ondergedompeld geweest in de Anglicaanse koortraditie.

maandag 11 november

Darten
20:00, Vianen, Hof van Batenstein. Darten. Door een extra bord kunt u nog meer oefenen/ spelen en lukt het misschien u om de winnaar van de avond te worden! Kom eens kijken en gooi een pijltje mee. Locatie: Kwantzaal, Hof van Batenstein. Deelname is 2,50 euro, aanmelden is niet nodig.

Bingo SOCV
14:00, Vianen, 't Klooster. Stichting Ouderen Contact Vianen (SOCV) houdt een bingo met gratis koffie/ thee en consumptie. De zaal is open vanaf 13:30 uur. De bingo duurt tot 16:30 uur.

Brei- en haakcafé
19:00, Vianen, Hof van Batenstein. Gezellig met elkaar breien of haken en leren van elkaar. Ontdek samen nieuwe technieken en wissel ideeën en patroontjes uit. Locatie: Educatieruimte Welzijn Vianen, deelname kost 2 euro, aanmelden is niet nodig.

dinsdag 12 november

Muziek in huis
10:30, Vianen, Hof van Batenstein. Het ensemble Martien Oster Trio geeft een optreden in Woonzorgcentrum Hof van Batenstein, onderdeel van Stichting Zorgspectrum. De entree bedraagt 3 euro inclusief een kopje koffie.

Vreemd en bizar
20:00, Vianen, De Korte Inloop. Predikant en publicist dr. Piet Schelling van 'Vreemd en bizar – Lastige Bijbelverhalen', komt vertellen hoe hij onmogelijke verhalen tot spreken probeert te brengen in deze tijd.