• In VIJF vertelt Hans de Goeij over het slagersvak.
• In VIJF vertelt Hans de Goeij over het slagersvak. Foto: Marijke Verhoef

Interviews met BN'ers in glossy VIJF

vianen • De tweede uitgave van de glossy VIJF wordt deze week huis aan huis verspreid in de gemeente Vijfheerenlanden. Het magazine staat in het teken van regiogenoten die bekend zijn van tv.

De Viaanse cover wordt gesierd door voetballer Sean Klaiber. Hij speelt bij FC Utrecht en verhuist volgend jaar van Leerdam naar Hoef en Haag. Een wijk waar zijn zoontje straks lekker kan voetballen met de andere kinderen. "Waar andere peuters een bal pakken, trapt Phyllon hem al weg. Daar ben ik natuurlijk super trots op", zegt de fanatieke voetballer. Verder is in VIJF een mooi interview met Hans en Esther de Goeij te lezen, waarin ze openhartig vertellen over de uitdagingen van het ondernemerschap en slagersvak. Daarnaast is er aandacht voor kunstschilder Ruben Lopulalan, de Lexmondse actrice Marie-Mae van Zuilen en de Leerdamse regisseur Lucio Messercola. Zijn film 'De brief voor Sinterklaas' is in alle Nederlandse bioscopen te zien. Leuk weetje: een groot deel van de film is opgenomen in Leerdam.

Verder heeft VIJF verhalen over het KVG Vianen, de mandenmakerij in Ameide en Tienhoven en een interview met de Meerkerkse breakdancers Robin van Leeuwen en Britt Langerak. Hennie Marks, Hans van Vrouwerf en Spiek Boom delen weer hun mooiste foto's uit de Vijfheerenlanden en daarnaast presenteren veel bedrijven uit de regio zich in VIJF.

De glossy is een gratis magazine van Kontakt Mediapartners en verschijnt huis aan huis in de gemeente Vijfheerenlanden. Het magazine is ook online te lezen via onderstaande link.

q www.issuu.com/hetkontakt