Brederodes en Everstein winnen weer

vianen • In de openingsfase tastten Brederodes en OSM '75 elkaar voorzichtig af. Op het kwartier schoot Kevin Bosch een voorzet van Bowan de Bruin in de touwen: 1-0.

Een tweede Viaanse treffer in de lucht maar wilde niet vallen. Pal na rust maakte Bosch er 2-0 van. De Maarssenaren werden sterker en kregen kansen. Eerst werd de bal rakelings over de kruising gekopt en later caramboleerde een diagonaal schot via de binnenkant van beide palen weer in het veld. Kort voor tijd kwam OSM '75 uit een scrimmage op 2-1.

SC Everstein was constant sterker dan Kockengen. Na twintig minuten rondde Robbie de Roos een steekpass van Jort Binneveld af: 1-0. Namens de roodwitten misten De Roos, Wessel Bergshoeff en Björn Stathi kansen. Uiteindelijk duurde het tot twintig minuten voor tijd voordat De Roos de bal na een mooie actie van Simon van Zante inkopte: 2-0. Vlak voor het eindsignaal begon Guillermo Ooft vanaf de eigen helft aan een solo die hij bekroonde met een treffer: 3-0.

Reddingen

Op aangeven van Achim Rabiniq opende Justin Mouhmy de score in de tweede minuut: 0-1. Tien minuten later kwam de thuisclub langszij: 1-1. Doelman Rick Leeman hield de gasten met enkele reddingen op de been maar na een actie van een diep lopende middenvelder, waar Vianen geen vat op had, werd het kort voor rust 2-1.

Kort na de pauze lieten de tricolores zich weer verrassen door dezelfde middenvelder, die twintig minuten voor tijd ook de laatste treffer voor zijn rekening nam: 4-1.