• Ontdek, proef en laat je verrassen.
• Ontdek, proef en laat je verrassen.

Proeverij Bewust Culemborg

culemborg • Van Japanse massage tot duurzaam vermogensadvies en van 'yoga voor stijve harken' tot presentaties over lekker gezond eten.

Het is allemaal uit te proberen op de Proeverij van Bewust Culemborg dat op zondag 3 november wordt gehouden. Van 11:00 tot 17:00 uur kunnen geïnteresseerden terecht in het Huis van de Stad, Oude Vismarkt 4 in Culemborg. Aan dit bruisende evenement doen ook ondernemers uit Hagestein en omgeving mee. De Proeverij is toegankelijk, inspirerend en leuk voor iedereen uit de regio: voor volwassenen, senioren en kinderen. De toegang bedraagt 2,50 euro en kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee naar binnen.

Bezoekers kunnen terecht bij ruim 25 ondernemers uit Culemborg en omstreken op het gebied van persoonlijke groei, duurzaamheid en gezondheid. Zij bieden tijdens de Proeverij gratis lezingen, workshops en consulten. Ontdek, proef en laat je verrassen.

Geniet van een proeverij met biologische fair trade-chocolade, of ontdek met zintuigen de kracht van het 'vrouw-zijn'. Of onderzoek samen met een loopbaan- en ondernemerscoach wat de échte wensen zijn als werknemer of ondernemer. Kinderen en (groot)ouders moeten zeker een sessie 'tekenend in gesprek' meemaken. Daar is te ervaren hoe er gecommuniceerd kan worden door samen te tekenen.

Meer informatie? De Proeverij is te volgen op Facebook, maar er kan ook een kijkje genomen worden op onderstaande website:


q www.bewustculemborg.nl