Speelgoedbeurs

vianen • De grote speelgoedbeurs van Beurs 4 Dance wordt zaterdag 9 november gehouden in de 4 Dance Studio's, Stuartweg 25 in Vianen. Mensen die willen verkopen kunnen via beurs4dance@gmail.com een verkoopnummer aanvragen. Tevens ontvangen ze dan het reglement. Het concept van de speelgoedbeurs is als volgt: de klant krijgt 75 procent van de opbrengst van haar/ zijn verkochte spullen. 25 procent van de opbrengst zal ten goede zal komen aan goede doelen zoals de Voedselbank, Kankerfonds, Sport voor kids en dergelijke. Op 9 november wordt de beurs gehouden van 10:00 tot 13:00 uur.


Vind de gouden routepijl

regio • Oktober is dé wandelmaand, de bomen kleuren goudgeel en de paddenstoelen schieten uit de grond. Tijd om lekker naar buiten te gaan en te genieten van een mooie herfstwandeling. Tijdens deze wandelmaand brengt het Routebureau Utrecht het wandelnetwerk in Utrecht extra onder de aandacht met de winactie: vind de Gouden Routepijl. In het wandelroutenetwerk zitten vijf gouden routepijlen verstopt. Wie er één vindt, maakt kans op een wandelpakket ter waarde van 100 euro.

Het Wandelnetwerk Utrecht ligt in het westen van de provincie en beslaat het Groene Hart en Utrecht-midden. Het netwerk bestaat uit 1100 kilometer wandelpaden die door knooppunten met elkaar verbonden zijn. Het wandelnetwerk is te herkennen aan de oranje schildjes met blauwe cijfers en pijlen. Het Routebureau Utrecht daagt mensen uit al wandelend op zoek te gaan naar de gouden routepijlen. Wie een gouden pijl vindt, kan een selfie maken en deze delen op Facebook of Instagram onder vermelding van de tag @RoutesinUtrecht en met de hashtag #jebentzobuiten.

q RoutesinUtrecht.nl/winactie