Opening Uitvaarthuis Vianen

vianen • Tijdens de informele opening van het Uitvaarthuis Vianen vorige week zaterdag, werd door familie, vrienden en alle mensen die hebben meegedacht en meegeholpen 1105 euro bij elkaar gebracht voor Alpe d'HuZes team Vianen Boppe. Martin Hendericks en Désirée Huis in 't Veld-Heinink hebben het uitvaartcentrum aan de Sparendreef per 2 september overgenomen van Monuta. Na drie weken van restylen was het pand klaar voor de eerste afscheidsdienst. Voor het publiek is er op zaterdag 12 oktober tussen 14.00 en 17.00 uur een Open dag en Uitvaartmarkt.


Wethouder leest voor in de Prenter

vianen • De wethouder van ruimtelijke ordening, economie en verkeer, Huib Zevenhuizen, heeft vorige week maandag een bezoek gebracht aan Peuterhuis Klimop en groep 1/ 2 van OBS Tijl Uilenspiegel in de Prenter in Vianen. Hij heeft door het voorlezen van het boekje 'Ootje in het verkeer' het startsein gegeven van het gezamenlijke project 'Jongleren in het verkeer'. Dit project is gekoppeld aan het thema 'Reis je mee?' van de kinderboekenweek. Dinsdag 15 oktober is er om 20:00 uur een ouderavond met als onderwerp: 'Jongleren in het verkeer' in de hal van de Prenter. Ouders en belangstellenden zijn van harte welkom.


Expositie bij PCB

vianen • Tot half november is de expositie 'Niet van steen' te bezichtigen bij PCB Uitvaartzorg aan de Voorstraat in Vianen. De expositie bestaat uit schilderijen in acryl en aquarel, gemaakt door Jet Bakker uit IJsselstein. Ze laat in haar werken thema's vanuit de Vrijmetselarij terugkomen, zoals Verbondenheid, Openheid, Standvastigheid. Regelmatig verblijft Jet Bakker in Nieuw-Zeeland. Ook hiervan geeft ze een impressie in haar doeken. Tijdens de openingsuren van PCB Uitvaartwinkel Vianen, dinsdag, woensdag en vrijdag, van 10:00 tot 17:00 uur, zijn de schilderijen te bekijken. De toegang is gratis.

q www.pcbuitvaartzorg.nl/agenda