Vianen poetst de nul weg na gelijkspel

vianen • Op sportpark Blankensteijn hebben Vianen en VIOD de punten eerlijk gedeeld: 1-1. De thuisclub kreeg enkele kansjes, maar de schoten waren te zacht om de Tienhovense doelman te verontrusten. Na een hoekschop van de gasten ontstond in de zesde minuut zoveel wanorde in de defensie van de tricolores dat Jasper de Groot er met een intikkertje 0-1 van maakte. Vianen moest het hebben van langlopende aanvallen, meestal opgezet over links. Justin Mouhmy was daar een handenbinder, maar zijn voorzetten kwamen niet aan. VIOD, dat zijn defensie goed had staan, was sneller in de omschakeling. Na rust hadden de bezoekers het initiatief, en Vianen kon de weg naar voren moeilijk vinden. In de achttiende minuut gaf Mitchell Akkerman een messcherpe crosspass op Mouhmy (zie foto), die prima afrondde: 1-1. Door slordige passing over en weer werd de wedstrijd wat rommeliger. Een kwartier voor tijd kreeg een speler van VIOD zijn tweede gele kaart. Het lukte Vianen echter niet om munt te slaan uit de numerieke meerderheid.