Leerdam Sport pakt tegen Beesd eerste zege

leerdam • Leerdam Sport pakte thuis tegen Beesd de eerste zege. Petro Ilir gaf de thuisclub al vroeg de leiding maar kort na rust maakt Stefan van den Bosch gelijk. Het herstel van Beesd leek zeker een gelijkspel op te leveren, maar in de slotfase zorgde Eloys Tapirima toch voor Leerdamse 2-1 winst. Leerdam Sport-trainer Yoni Sahertian was blij: "Ons begin was scherp. We waren gebrand om te winnen. Leerdam Sport wil om de prijzen meedoen."

Al vroeg strafte Petro Ilir met een laag schot weifelend ingrijpen in de Beesdse defensie af: 1-0. Beesd herstelde zich echter en dat leidde vijf minuten na rust tot de gelijkmaker van Stefan van den Bosch. Na een aantal gemiste kansen van de gasten pakte de thuisploeg toch de drie punten. In de 84e minuut zetten Eloys Tapirima en Yoessef Boudou een echte Leerdamse zaalvoetbalcombinatie op. Niemand in het Beesd-defensiehart greep in en Eloys Tapirima rondde de mooie aanval feilloos af: 2-1.