Combinatiespel MHC lust voor het oog

vianen • De Viaanse hockeydames hadden zondag weinig moeite met Culemborg. In de derby tegen de bekende tegenstander werd het 3-0. Culemborg kwam in de eerste helft nauwelijks over de middenlijn en als ze dat al gebeurde dan loste de Viaanse verdediging dat probleemloos op. Het duurde overigens wel eventjes voordat MHC op voorsprong kwam. Juliette Verweij school uiteindelijk de 1-0 binnen. Daarna werd het tempo verder opgevoerd door de thuisploeg. Het combinatiespel van Vianen was een genot voor het oog, maar voor rust werd niet meer gescoord. In de tweede helft tipte Carlijn Willemse haar team met een fraaie bal naar een 2-0 voorsprong. De ballen vlogen de Culemborgse keepster vervolgens om de oren. Lianne Stolk tekende met een harde slag voor de derde treffer.

Zondag spelen de dames vanaf 12:45 uur een uitwedstrijd tegen Rijnvliet D1.