Lekvogels uit het bekertoernooi

lexmond • Lekvogels ging tegen Vuren met 2-6 onderuit. Even leek de ploeg na goals van Jesse Kersbergen en Ralf van Klij een 0-3 achterstand ongedaan te gaan maken, maar daar stokte de productie. Op dinsdag werd tegen MEC '07 reeds met 2-5 verloren (twee treffers van Van Klij), waardoor Lekvogels met een duel te gaan al is uitgeschakeld in de beker.

LRC en Heukelum in balans

leerdam • LRC en Heukelum blijven beide in de race om een plek in de volgende bekerronde. Na het 2-2 gelijkspel staan LRC met één punt en Heukelum met twee punten er echter niet heel florissant voor. De Leerdammers waren vooral opgelucht met het gelijkspel. Pas in de blessuretijd maakte Serdar Akkanat de 2-2. Na een erg matige en doelpuntloze eerste helft was na rust amusanter. Al snel kopte Wilfried Prigge Heukelum op voorsprong, maar ex-Heukelumer Ferry Meijdam maakte vijf minuten later 1-1. LRC verzuimde daarna op voorsprong te komen. Enkele prima mogelijkheden werd over of naast geschoten. Benjamin Meijdam maakte een kwartier voor tijd de 1-2. Het bleek niet genoeg voor de winst.