Loop naar de Pomp in Noordeloos

noordeloos • De zomervakantie is weer voorbij, ook voor de lopers in het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit. Dat wordt zaterdag 7 september hervat met de Loop naar de Pomp in Noordeloos. Het is de negende editie van de 10 kilometer (wedstrijdloop) met start en finish bij de historische dorpspomp. De wedstrijdloop begint om 14.00 uur, de prestatieloop over 5 kilometer om 13.00 uur en vanaf 11.45 uur zijn er jeugdlopen in alle categorieën.

Vorig jaar waren Nixon Fernandes (hij komt zijn titel verdedigen) en Carla Ophorst (zij is verhinderd) de winnaars van de Loop naar de Pomp. De parcoursrecords staan sinds 2006 op naam van Lars Gerritsen (31.24) en Marlies Jongerius (36.52). Naast prijzen voor de top drie in alle categorieën staat er een bonus van 100 euro op verbetering van die records.

Alle informatie over het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit is te vinden op www.avtyphoon.nl/loopcircuit. Op 7 september kunnen lopers zich inschrijven bij de start en finish, aan de Botersloot 15 in Noordeloos.