• Mirallas de Moraes Duo in Hof van Batenstein.
• Mirallas de Moraes Duo in Hof van Batenstein. Foto: nl.123rf.com

Jazzy concert in Hof van Batenstein

vianen • Ensemble Mirallas de Moraes Duo geeft dinsdagochtend 9 juli een optreden in woonzorgcentrum Hof van Batenstein.

Een optreden van het Mirallas de Moraes Duo is een reis door jazz standards, bossa nova en traditionele Latijnse muziek. Het gezelschap bestaat uit Isa Mirallas Parellada (zang) en Daniel De Moraes Aguilar (gitaar). Zij creëren een unieke crossover in een intieme bezetting, met elementen van jazz, Spaanse, Braziliaanse en Cubaanse muziek.

Opgegroeid in een muzikaal gezin in Barcelona begon Isa Mirallas haar muzikale carrière met het spelen van piano. Zij behaalde haar jazz-zang bachelorsdiploma in 2016 en studeerde in 2018 af aan het Conservatorium van Amsterdam. Een van haar belangrijkste projecten is The Junction a cappella, waarmee zij actief in theaters en podia in Europa en Azië toert.

Gitarist Daniel de Moraes is geboren in Montevideo, Uruguay. Hij heeft gespeeld met vele topmusici in Nederland zoals Eric Vloeimans, Karel Boehlee, Lilian Vieira, Deborah Carter en Josee Koning. Naast zijn werk als sideman leidt Daniel zijn eigen trio.

Het programma duurt één uur, zonder pauze. En begint om 10:30 uur. Entree is 3 euro, inclusief een kop koffie. Het optreden is op verzoek van Hof van Batenstein georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Vrienden van Batenstein, Het R.C. Maagdenhuis, Stg. Elise Mathilde Fonds, Mr. August Fentener van Vlissingen Fonds en particuliere donaties.


q www.stichtingmuziekinhuis.nl