• Een mooie opbrengst voor Het Vergeten Kind.
• Een mooie opbrengst voor Het Vergeten Kind. Foto: aangeleverd

23.800 euro voor Het Vergeten Kind

vianen • Ruim zeventig mensen hebben donderdag meegedaan aan het Miele & Golf4Charity golfevenement op De Kroonprins Vianen.

Dit charitatief golfevenement stond volledig in het teken van Stichting Het Vergeten Kind. Hierbij is 23.800 euro ingezameld voor de stichting. Tijdens het golfevenement genoten de ruim 70 deelnemers van een bijzondere dag. In de baan werden de deelnemers verrast door diverse gesponsorde culinaire verwennerijen.

Ook waren er in de baan diverse challenges waarbij er geld werd opgehaald voor de stichting.

Loterij

De loterij en veiling hebben ook een mooie bijdrage geleverd aan het uiteindelijke totaalbedrag. Al met al een zeer geslaagde dag met een mooie opbrengst voor Stichting Het Vergeten Kind.

De stichting

Het Vergeten Kind is er voor kwetsbare kinderen in Nederland die niet de kans krijgen kind te zijn, omdat ze worden ingesloten door problemen in de thuissituatie. Denk daarbij aan psychische problemen, verslavingen, schulden of onvermogen van ouders.

In ruim 50.000 gevallen is de situatie zo onveilig dat ze niet meer thuis kunnen wonen. Stichting Het Vergeten Kind strijdt ervoor dat deze kinderen zich veilig kunnen ontwikkelen en dat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij.

q www.golfbaandekroonprins.nl
q www.hetvergetenkind.nl
q www.miele.nl