Hockeydames te sterk voor Leerdam

leerdam • In de laatste wedstrijd van de competitie waren de hockeydames van Vianen veel te sterk in de derby tegen Leerdam. Op eigen veld werd het maar liefst 8-0. Baukje van den Heuvel scoorde de openingstreffer, al snel gevolgd door de tweede en derde goal. Die laatste kwam tot stand na een mooie voorzet van Yvette van Oort. De dames gingen de rust in met een 3-0 voorsprong.

De tweede helft begon met een goal van Noor Gatsonides in de kruising. Ondanks het hete weer bleven de dames druk zetten en werden uiteindelijk beloond met een strafcorner. Baukje van den Heuvel benutte ook deze kans en sloeg met de backhand een panna bij de keeper. Vlak daarna wist Lobke Gresnigt een goede voorzet te geven op Julliete Verweij, die de bal in de goal kon tippen.

De Viaanse hockeymeiden bleven doordrukken en dat resulteerde in nog twee goals: 8-0.