Phaedra Bogert 23e in districtsfinale

amsterdam • In Amsterdam deed turnster Phaedra Bogert van DOS Vianen mee aan de districtsfinale bij de junioren 4e divisie. Bogert turnde een stabiele wedstrijd. Helaas liet ze wat punten liggen in de uitvoering op brug, maar ze eindigde uiteindelijk toch op een mooie 23e plaats.


Lekvogels eindigt met zevenklapper

rumpt • In de Betuwe was Swen van Dorp opnieuw de uitblinker aan de kant van Lekvogels. Met drie doelpunten vijzelde de IJsselsteiner zijn seizoentotaal op naar maar liefst 36 goals. "Die gaan we missen, komend seizoen. Swen blijft lid van de club, maar niet als actief voetballer", sipte Lekvogels-trainer Ton Delfgou na de royale 3-7 overwinning op Rhelico.
Na tien minuten stonden zijn Vogels al op een ruime 0-2 voorsprong. Bart van Zessen, Stijn van Reeuwijk en Ralf van Klij waren de andere doelpuntenmakers voor Lekvogels.


Ameide haalt de nacompetitie

ameide • Op het eigen Meihoven deed Ameide wat het moest doen: winnen van Alblasserdam. De verdiende 3-1 zege bleek na afloop ruim voldoende voor het bereiken van de nacompetitie. Zaterdag reizen de pupillen van Gert-Jan Westerhout naar Lage Zwaluwe, waar de strijd wordt aangegaan met de plaatselijke tweedeklasser. "We gaan eerst genieten van deze bijzondere prestatie en onze 48 punten", sprak de dolblije Westerhout na afloop. "Als technische staf zijn we apetrots op deze jongens. Ook vandaag was er passie, beleving en strijd. We gaan kijken hoever we kunnen komen." Tegen Alblasserdam kende Termei een prima start. Via Sam Versluis stond al snel de 1-0 op het bord. Izak Westerhout en Richard den Hartog zorgden voor de andere treffers.