MHC verliest van koploper

vianen • De hockeydames van MHC Vianen verloren zondag de thuiswedstrijd tegen koploper Mezen met 2-6. Het team kwam snel op achterstand door een strafcorner van de tegenstander. Bij rust stond het al 0-3. In de tweede helft wist Mezen nog drie goals te maken. Vianen gaf niet op en bleef het eigen spel spelen wat resulteerde in twee mooie goals van Lianne Stolk. Zondag speelt Vianen een thuiswedstrijd tegen HC Rijnvliet D1. De wedstrijd begint om 12.45 uur.

Krakelingenloop

heukelum • De Krakelingenloop in Heukelum beleeft op zaterdag 18 mei zijn 15e editie. Na een paar weken rust wordt hier het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit 2019 hervat, met wat in het verleden vaak de snelste wedstrijd was uit het hele circuit.