Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Zomerconcert in De Krooshof

zijderveld • Zijderveldse koor Laudate Dominum geeft zaterdag 25 mei weer haar jaarlijkse zomeravondconcert in dorpshuis De Krooshof. Met dirigent Reijco Roseboom heeft het koor een aantrekkelijk programma ingestudeerd, waaronder een aantal eigentijdse liederen. Er is ook deze keer weer een gastkoor aanwezig: het christelijk gemengd koor Zout uit Schoonrewoerd. Dit koor staat onder leiding van Alexander Prins. De koren worden op de piano begeleid door Bastiaen Boekelo en/of Reijco Roseboom. Verder zijn er enkele muzikale intermezzo's, verzorgd door Anne Holster-van Lagen op dwarsfluit en Geertje van den Dool op de piano. De avond begint om 20:00 uur, toegang is 5 euro. Kinderen tot 12 jaar is 2,50 euro.


Spelletjesmiddag bij De Spellenclub

vianen • De Spellenclub, onderdeel van Open Huiskamer Vianen, organiseert vanaf zaterdag 18 mei elke zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur een spelletjesmiddag voor iedereen vanaf 25 jaar. Er zijn verschillende spellen te spelen, zoals sjoelen, dammen, Stratego, Yathzee, Monopoly, domino en nog veel meer. Bij sommige spellen is een prijsje te winnen. Een hapje en een drankje zijn verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding. De spelletjesmiddag vindt plaats in gebouw De Prenter, aan het Grote Geusplein 1 in Vianen. Entree is 1,50 euro (inclusief consumptie).

q facebook.com/openhuiskamerPrenter


Veiling tijdens zomermarkt

vianen • Stichting Welzijn Vianen (SWV) organiseert zaterdag 18 mei haar jaarlijkse zomermarkt in zorgcentrum Hof van Batenstein. Naast de gebruikelijke tafels met rommelmarktspullen, het rad van fortuin en de grote verloting, zijn er ook dit jaar weer twee veilingen. De eerste om 10:30 uur en de tweede om 12:30 uur. Op de website van de SWV is alvast te zien wat er onder de hamer gaat. De zomermarkt duurt van 09:30 tot 15:00 uur en is gratis toegankelijk. De opbrengst komt ten goede aan de ouderen in Vianen en omgeving.

q welzijnvianen.nl/veilingkavels