LRC nog niet helemaal klaar

leerdam • LRC verloor met 0-1 van Montfoort en is nog niet helemaal uitgevoetbald. Theoretisch kan het nog in de nacompetitie tegen degradatie terecht komen en heeft het ook nog kans op de derde periode. LRC speelde niet onaardig, maar had na een halfuur ook helemaal kansloos kunnen zijn. Na de 0-1 kreeg Montfoort nog goede kansen om de wedstrijd te beslissen. Doelman Olaf Slob, in de basis omdat Thijs Janssen wegens werk afwezig was, hield LRC echter op de been.

SV Meerkerk op jacht naar periode

meerkerk • SV Meerkerk heeft door een 2-0 zege op IFC definitief handhaving veilig gesteld in de derde klasse C. In het duel tegen IFC was er na een lastige beginfase geen vuiltje aan de lucht en scoorden Sander Slomp en Joshua Dikici de goals.

HSSC'61 houdt de druk er vol op

's-hertogenbosch • HSSC'61heeft nog altijd helder uitzicht op de titel in de 3e klasse D. Zelf won de Heicopse ploeg met 1-3 bij sv BLC en omdat Sleeuwijk de topper tegen sc Everstein won, klom HSSC'61 naar de tweede plaats. Lucas van Dam en doelman Niek de Vos ontpopten zich bij Heicop tot de uitblinkers. Van Dam nam de twee laatste treffers voor zijn rekening en leverde de assist bij de 0-1 van broer Nicky van Dam. In de tweede helft kwam BLC langszij toen Kees de Nijs de 1-1 in eigen doel gleed. In de slotfase sloeg Lucas van Dam met twee treffers echter alsnog toe.

Ameide houdt hoop

schelluinen • Ameide houdt na een late gelijkmaker tegen Schelluinen zicht op nacompetitie in de 3e klasse C. De thuisploeg kwam vijf minuten na rust op voorsprong door een prachtige kopbal van topscorer Diego Kemp. Izak Westerhout scoorde namens Ameide ver in blessuretijd de 1-1. Theoretisch staat nu vijfde met 42 punten, 3 punten achter de nummer 3 en 4.