Servia Ds1 blijft in de tweede klasse

benschop • De dames van Servia zijn er niet in geslaagd om te promoveren. Tijdens promotiewedstrijden in Benschop verloor het team met 3-2: 13-25, 25-23, 25-15 en 25-20. Servia begon ontzettend sterk aan de wedstrijd. Er was veel energie in het veld. Zo konden de dames de sfeer er goed in houden en wonnen ze de eerste set met een grote voorsprong. De tweede set leken ze dat gevoel mee te nemen. Ook in deze set werd er sterk begonnen. Op de helft van de tweede set leek de energie langzaam weg te ebben. De rest van de wedstrijd heeft Servia goed gespeeld, maar de dames misten de energie van de eerste set.

Korevaar 41e in Amstel Gold Race

berg en terblijt/groot-ammers • Jeanne Korevaar is zondag als 41e gefinisht in de Amstel Gold Race Ladies Edition, op 5:10 min. van winnares Katarzyna Niewiadoma. De Poolse bleef Annemiek van Vleuten nipt voor. Marianne Vos, ploeggenote van Korevaar, eindigde met tien seconden achterstand als derde.