Weer geen zege voor mannen LTV Vianen

vianen • Na de puntendeling op de eerste speeldag heeft het mannenteam van LTV Vianen, nu tegen Asmunt (Den Bosch), opnieuw genoegen moeten nemen met een gelijkspel: 3-3. Op tennispark De Bult opende Kenny Kandel met een duidelijke zege in twee sets: 1-0. Op de baan ernaast speelde Tom van Hensbergen een bloedstollende driesetter. De laatste set mondde uit in een tiebreak waarin Asmunt aan het langste eind trok: 1-1. Na een onderbreking vanwege een laag hagel op de banen kwam Rody Kandel in zijn single niet in moeilijkheden. Hij won in twee sets: 2-1.

Hoewel Rik Hertsenberg met 3-6 en 4-6 werd verslagen, speelde hij een goede partij: 2-2. Aansluitend zetten Kenny Kandel en Melvin Hauwert het eerste dubbelspel volledig naar hun hand: 3-2. Het koppel Rody Kandel/Van Hensbergen had het beduidend zwaarder. Dat kwam mede doordat de laatste al snel last van kramp kreeg. De eerste set werd in de tiebreak verloren (6-7) en daarna was de pijp leeg (2-6). Eindstand: 3-3.


Het Fust redt het niet in bekerfinale

nieuwegein • Het driebandenteam van Het Fust heeft de finale van de bekercompetitie met 29-33 verloren van Het Groene Hart 3. Maurice de Vré begon sterk tegen Arie Versluys, maar deze bouwde de achterstand om tot een 14-18 voorsprong. Een serie van vijf zette De Vré weer op het goede spoor. Hij won met goed spel in 41 beurten (32-27). Robbert Geuze begon goed, maar de speler van Het Fust kwam uiteindelijk tegen Arie Stigter één carambole tekort (23-21 in 64 beurten). Ron Oostrom kwam tegen Ron Oostrom vanaf de start op achterstand en ondanks een sterk eind kon hij dat verschil niet meer wegpoetsen: 13-19 in 45 beurten.


Koude Paasstrijd bij hsv De Reiger

vianen • De Paaswedstrijd van hsv De Reiger vond dit jaar plaats onder winterse weersomstandigheden. Het had flink gevroren en er was een koude wind. Maar de geharde vissers bleven tot het laatste fluitsignaal. Jan Tukker ving de meeste vis: 3000 gram. Gevolgd door Rob Kluvers met 2350 gram en Joop Hirt met 1450 gram. Op 28 april is de eerste wedstrijd op het Amsterdam-Rijnkanaal.