Servia verliest met 4-0 van Spaarnestad

vianen • De volleybalheren van Servia verloren zaterdag tegen Spaarnestad de laatste uitwedstrijd van het seizoen. Het werd 4-0. Op de ranglijst stonden beide teams helemaal gelijk.

In de eerste set ging het lang gelijk op. Vanaf 17-17 pakte Spaarnestad een paar punten voorsprong en gaf deze niet meer weg (25-22). In de tweede set kwam Servia geen enkel moment in het spel en verloor ook deze set (25-22). Coach Mark Meuleman begon de derde set met een aantal wissels. Ook in deze set speelde Servia niet goed genoeg. Bij een stand van 20-10 wist spelverdeler Wayne Hol zijn aanvallers beter te bereiken. In het bijzonder middenaanvaller Jan Peter Kok die 4 punten scoorde. Het was niet genoeg. Servia verloor de set met 25-19. Servia startte de vierde set met de in het tweede herenteam spelende Martijn Visser. Hij liet zien dat hij prima mee kan in het team. Het was alleen niet genoeg en al snel stond er een verlies van 25-19 op de borden. Een verlies van 4-0 is een feit. Zaterdag 13 april staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Er wordt om 16:30 thuis gespeeld tegen Gemini-Kangeroes.