Brederodes op weg naar de nacompetitie

vianen • Het ervaren Woudenberg speelde gedisciplineerd en zette het kwaliteitsarme Brederodes eenvoudig met 0-3 aan de kant. Al in de derde minuut opende Yoeri Duyzer de score: 0-1. Niet veel later werd aanvoerder Wilty Schaap, na een lichte overtreding op Joey Balk, weggestuurd. De groengelen deden niets met hun numerieke meerderheid. Ze kwamen niet verder dan twee gevaarlijke vrije trappen van Luuk Roubos, en een scrimmage voor het doel van de gasten waarbij de bal tot drie keer toe werd geblokt. Halverwege de eerste helft werd een duwtje van Bowan de Bruin bestraft met een penalty, die Denny Schaap prima inschoot: 0-2. Met Robin Stroo in de gelederen maakte Brederodes na de thee een iets betere indruk. Dat duurde niet langer dan een kwartier, want na een overtreding kreeg invaller een rode kaart. De vrije trap verdween via paal en lat over de achterlijn. Brederodes won nagenoeg geen duels en ook Woudrichem geloofde het wel. Een kwartier voor tijd bepaalde Duyzer de eindstand op 0-3.