Everstein met 6-2 onderuit bij GJS

dalem • In de midweeks gespeelde wedstrijd in het Regio-Voetbal Toernooi om de EM cup verloor SC Everstein met 6-2 van eerste klasser GJS. De thuisclub leidde na ruim tien minuten met 2-0. SC Everstein, dat veel basisspelers miste, kreeg via een afstandsschot van Sander Bergshoeff aansluiting: 2-1. Kort voor rust was GJS weer aan de beurt om te scoren: 3-1. Rond de zestigste minuut deed Marijn van Helmondt iets terug: 3-2. Dat bracht de spanning echter niet terug. GJS liep uit naar 6-2. Enkele minuten voor tijd, op het moment dat de gasten zich opmaakten voor het nemen van een strafschop, hield de arbiter het voor gezien. SC Everstein gaat verder in de verliezersronde. In de achtste finale speelt Everstein op dinsdag 2 april thuis tegen zondag 4e klasser Beesd. Aanvang 20:00 uur.