Earth Hour in Vianen

vianen • WNF regioteam Rivierenland organiseert zaterdag 30 maart weer allerlei activiteiten rondom 'Earth Hour'. Tijdens dit evenement staan wereldwijd bedrijven en particulieren stil bij klimaatverandering, ze doen dit door alle lichten een uur te doven.

In Vianen zijn er vanaf 14:00 uur voor kinderen allerlei dingen te doen aan de Voorstraat-Noord, zij kunnen knutselen met CreaBeez en koeken versieren met Zas & Fratsen, bij bso Wijs! kunnen de kleintjes eigen plantenbakjes maken. Er is ook een valkenier aanwezig met verschillende vogels. Net als voorgaande jaren is ook de WNF-panda van de partij. Met een loterij wordt er geld op gehaald voor het goede doel.

's Avonds is er vanaf 20:00 uur een diner bij kaarslicht in zalencentrum 't Klooster, slagerij De Goeij verzorgt een stamppottenbuffet. Als voorgerecht is er een soepje. Als toetje is er een ijsje. Er zijn ook vegetarische opties. Deelname aan dit diner kost 25 euro, inclusief drie consumpties. Opgeven kan via rivierenland@wnfregioteam.nl (er is ruimte voor maximaal zestig gasten).


q www.wnf.nl