HSSC'61 verliest weer eens

sprang capelle • Op 1 december 2018 verloor HSSC'61 voor het laatst in competitieverband. Bij NEO'25 gebeurde dat nu opnieuw. De thuisploeg won met 2-1. HSSC'61 kwam met het nodige geluk voor rust wel op voorsprong. Een vrije trap van Koen Looy verdween gedragen door de wind in het doel. NEO'25 kwam voor rust na een defensieve fout weer op gelijke hoogte. Na rust voetbalden de gasten een stuk beter. Bas Scheenhart en Tristan Koet lieten kansen liggen en HSSC'61 kreeg de kous op de kop. Vlak voor tijd maakte NEO uit een scrimmage de 2-1.

Lekvogels herstelt zich tegen Kerkwijk

kerkwijk • Lekvogels heeft zich na de nederlaag tegen SV Noordeloos enigszins herpakt door Kerkwijk met 4-1 opzij te zetten. "Daarmee beginnen we goed aan de derde periode", constateerde trainer Ton Delfgou. "Gelukkig hebben we vandaag ook weer aardig voetbal laten zien en zijn we niet in de problemen geweest." In de eerste helft pakte Lekvogels via Swen van Dorp, Stijn van Reeuwijk en Jelle van Dam een comfortabele 3-0 voorsprong. Net na rust scoorde Ruben Quint de vierde.

Izak Westerhout held van Ameide

hendrik-ido-ambacht • Ten langen leste keerde Ameide toch met drie punten in de tas richting Meihoven. Trainer Gert-Jan Westerhout zag zijn ploeg halverwege de eerste helft ongelukkig op achterstand komen en die 1-0 tussenstand bleef lang op het scorebord staan. In de slotfase speelde Ameide 4-2-4 en tot twee keer toe wist de in vorm verkerende Izak Westerhout te scoren.

Meerkerk gelijk tegen Streefkerk

streefkerk • Meerkerk speelde zaterdag uit met 1-1 gelijk tegen Streefkerk. Meerkerk kwam verdiend op voorsprong door Sander Slomp. Slomp raakte na rust later geblesseerd. Streefkerk weigerde de bal uit te schieten en Andy van Vugt maakte de gelijkmaker. Meerkerk-keeper Wilco den Tuinder duwde uit frustratie een speler omver en kreeg rood. Met tien man kwamen de gasten daarna niet meer over de middellijn.

LRC komt tekort tegen Sliedrecht

sliedrecht • LRC was niet opgewassen tegen nummer twee Sliedrecht. Na een nog aardig begin van de Leerdammers, maar de thuisploeg vlak voor rust snel het verschil. LRC kon niet met zijn sterkste elf aantreden. LRC begon met twee kansen prima aan de wedstrijd, maar uit een strafschop kwam Sliedrecht op voorsprong. Vlak voor rust maakte de thuisploeg met twee treffers snel het verschil: 3-0.

Leerdam Sport langs RKVSC

leerdam • Leerdam Sport had weinig moeite met RKVSC. De 3-1 eindstand stond halverwege al op het scorebord. De Leerdammers namen al snel afstand van zijn tegenstander. Fabian van der Wel opende de score. Omer Faruk Duman maakte er 2-0 van. Met de 3-0 van Joshua Cohen was de wedstrijd al vroegtijdig beslist. RKVSC deed nog wel iets terug met de 3-1.