SC Everstein rijgt Vuren aan het mes

everdingen • SC Everstein ging beter om met de weersomstandigheden en versloeg Vuren met 6-3. De gasten deden voor rust weinig onder voor de roodwitten. De defensie van SC Everstein maakte een verre van solide indruk en mocht niet mopperen dat Michael Tahamata in de vijfde minuut een vrije kans miste. Op het kwartier belastte Marijn van Helmondt zich met het nemen van een vrije trap. Gedragen door de wind zeilde de bal stijf in de kruising: 1-0. Ondanks die achterstand bleef Vuren het beste van het spel houden. Dat gold niet voor doelman Jacco Versluis. Die kreeg tot drie keer toe geen controle op schoten uit de tweede lijn. Achtereenvolgens reageerden Simon van Zante (zie foto), Mark Fierens en Erik Bergshoeff heel alert. Tussen de bedrijven door deed Bas van Vliet iets terug: 4-1. Na rust zette Vuren nog een minuut of tien aan. Nadat Victor Snoek er, weer na een fout van de doelman, 5-1 van had gemaakt trof Van Vliet nog twee keer doel: 5-3. Gerwin het Lam zorgde na een goede individuele actie voor 6-3.