SGP-avond over agrarische sector

hei- en boeicop • De SGP houdt donderdag 7 maart in verenigingsgebouw Internos aan de Nieuweweg 9a in Hei- en Boeicop een thema-avond over de agrarische sector. Namens SGP Utrecht spreekt Arie Donker. Vanuit Waterschap Rivierenland is SGP-er Goos den Hartog aanwezig. Om ook het geluid uit de praktijk te horen, is daarnaast Corné Vermaat uitgenodigd. Hij is agrarisch ondernemer. De bijeenkomst op donderdag 7 maart duurt van 19:30 tot 21:30 uur.


Kraam veroveren op Sleepbootdagen

vianen • Evenals bij de vorige edities van de Nationale Sleepbootdagen Vianen wil de stichting Nationale Sleepbootdagen Vianen, door middel van het beschikbaar stellen van een marktkraam, sociaal-maatschappelijke organisaties en/of stichtingen de kans geven hun eigen organisatie te promoten. Op deze wijze wil de stichting Nationale Sleepbootdagen Vianen een bijdrage leveren aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Stichting Nationale Sleepbootdagen Vianen roept dan ook maatschappelijke actieve organisaties op om zich te melden. Tijdens de Sleepbootdagen zal elke dag voor de geïnteresseerde organisatie één kraam ter beschikbaar worden gesteld, er worden dus aan maximaal drie organisaties een plekje aangeboden. Nationale Sleepbootdagen Vianen 2019 zal plaatsvinden op donderdag 30 mei, vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni. Bij meerdere aanmeldingen zal er een keuze worden gemaakt. Maatschappelijke organisaties of stichtingen kunnen zich tot 31 maart melden via info@nationalesleepbootdagen.nl onder vermelding van de activiteit welke men wil ontplooien.


Metalen buis door de voorruit

everdingen • Twee inzittenden van een auto op de A2 bij Everdingen kregen donderdagmiddag plots een metalen buis door hun voorruit. "Wat waren ze bang en angstig. De beide personen durfden niet meer uit hun voertuig op de A2 bij Everdingen rijrichting Utrecht", meldt een weginspecteur van Rijkswaterstaat op Twitter. Er is wonder boven wonder niemand gewond geraakt.