SC Everstein steelt punten bij Capelle

sprang-capelle • De 1-2 zege op concurrent SV Capelle bracht de nacompetitie voor SC Everstein een stuk dichterbij. De gasten misten in de openingsfase een drietal goede kansen. SV Capelle bediende zich vooral van de lange bal en werd na twintig minuten sterker. De defensie van de bezoekers was af en toe onzeker. Meer door toeval dan door goed voetbal kreeg de thuisclub enkele kansen. Op aangeven van Mark Fierens scoorde Sander Bergshoeff pal voor het rustsignaal met een schot uit de tweede lijn: 0-1.

In de tweede helft gaf de laatste linie van SC Everstein nagenoeg geen kansen weg. SV Capelle bleef de bal diep spelen waardoor de gasten, met name op het middenveld, weinig duels wonnen en vaak balverlies leden. Een kwartier voor tijd greep de verdediging van SC Everstein zwak in op een hoge bal, die van dichtbij in het doel werd gegleden: 1-1.

Op slag van tijd kapte Victor Snoek twee spelers uit en schoot de bal daarna in de verste hoek: 1-2. "Dit was een gestolen zege", vond trainer Wim het Lam.