Schoolmeubeltjes naar Reghin

vianen • Volgende week dinsdag 26 februari vertrekt er vanuit Vianen een transport van schoolmeubeltjes naar het Roemeense Reghin. Het zijn gebruikte meubels van de basisscholen De Voorhof en De Wegwijzer. Ook bij de vervanging van het meubilair in 1994 kregen de tafeltjes en stoeltjes van deze scholen een tweede leven in Reghin.

Voor het laden van de vrachtwagen op dinsdag 26 februari vanaf ongeveer 8:30 uur is stichting Contacten Roemenië-Vianen op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen om alle schoolmeubels, kasten, tafels en overige spullen vanuit de scholen naar de vrachtwagen te brengen. Aanmelden als vrijwilliger kan telefonisch bij Sjaak van der Leij, 0347-377066 of met een email naar J.S.vdleij@casema.nl.

De eerstvolgende inzameling is op zaterdag 23 februari 2019. Tussen 10:00-12:00 uur kunt men weer terecht bij de inzamellocatie aan de Lange Dreef 22 te Hagestein. Naast de gebruikelijke goederen is er nog steeds vraag naar incontinentiemateriaal, omdat dit ter plaatse zeer kostbaar is. Met het voorjaar in zicht zijn ook buitenspelmaterialen van harte welkom.

Bij het inzamelingspunt staat een bus voor donaties om de transporten te kunnen bekostigen. Bijdragen kunnen ook worden overgemaakt op rekeningnummer rekeningnummer NL06 INGB 0000 0375 48 t.n.v.: Stichting Contacten Roemenië-Vianen te Vianen.