• Kris van der Lee versterkt het team van huidtherapeuten.
• Kris van der Lee versterkt het team van huidtherapeuten. Foto: Aangeleverd

Versterking team Huidtherapie

leerdam/vianen • Sinds 1 januari 2019 is Kris van der Lee werkzaam als schoonheidsspecialiste en pedicure bij Huid-, Oedeem- en Lasertherapie Leerdam & Vianen.

Kris werkt hier samen met huidtherapeuten Anouk van der Zande & Anke Berkers. Anouk en Kris kennen elkaar al jaren. Ze zijn collega's geweest bij een DA drogisterij & parfumerie.

Mooie aanvulling

Kris van der Lee doet pedicure- en schoonheidsbehandelingen. Ze ziet haar werkzaamheden als een mooie aanvulling op het werk van een ervaren huidtherapeut. "Als schoonheidsspecialiste en pedicure heb ik ruim 9 jaar ervaring."

Kris is ook zeer ervaren in het zetten van permanente make up (voor wenkbrauwen, eyeliner, maar ook medische tatoeage zoals littekens en tepelhof tatoeage). "Met permanente make-up worden pigmenten in de lederhuid gebracht. De behandeling bestaat uit drie afzonderlijke sessies. Het mooiste en natuurlijkste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen in de huid."

Met Kris kan ook een afspraak worden gemaakt voor het verven van de wimpers en wenkbrauwen, harsen, een bindweefselmassage, ontspanningsmassage en voetreflexmassage.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek en huidanalyse krijgt men inzicht in wat de behandelingsmogelijkheden zijn en hoe de behandeling volledig kan worden aangepast aan de huidconditie en wensen. Afspraken kunnen worden gemaakt via 06 - 48 07 69 67, of info@huidtherapievianen.nl. Meer informatie over de diverse behandelingen is te vinden op www.huidtherapievianen.nl.