VIKO verliest bloedstollende titelstrijd

de meern • De korfballers van VIKO verloren zaterdag na een bloedstollende strijd nipt van concurrent Fiducia uit De Meern: 20-19. De titel komt daarmee verder uit het zicht voor de Vianezen. Halverwege de eerste helft wist Fiducia uit te lopen naar een voorsprong van 6 punten. VIKO kwam voor rust terug tot 12-9. VIKO bleef erin geloven en 15 minuten voor het laatste fluitsignaal kwam het Viaanse team op gelijke hoogte en zelfs op voorsprong. Het publiek zat op het puntje van zijn stoel. Eén minuut voor tijd stond het 19-19. Fiducia wist in de slotseconden echter toch nog te scoren. Doelpuntenmakers voor VIKO: Jeffrey Vlietstra (7), Vikash Missier (5), Linsey van Mourik (3), Natascha Hazendonk (1) Jelmar van Zoolingen (1), Rules Buitelaar (1) en Annelies Visser (1).