Invallers zijn goud waard voor Vianen

vianen • Na een aantal nederlagen moest Vianen tegen hekkensluiter SEC diep gaan om de winst veilig te stellen: 3-2. Mede doordat Vianen de bal niet lang in eigen rijen kon houden lag het initiatief aanvankelijk bij de bezoekers. Pas halverwege de eerste helft kregen de tricolores een eerste kans, die werd gemist door Jort Binneveld (zie foto). Kort voor rust werd de spits opnieuw in stelling gebracht, en nu was het wél raak: 1-0. Met een prima redding hield keeper Rick Leeman de gasten even later van de gelijkmaker af. Kort na rust kwamen de Soestenaren tóch langszij: 1-1. Vianen was even niet bij de les en leverde de ene na de andere bal in. Nadat een speler van SEC uit het veld was gestuurd sloeg Vianen direct toe. Achim Rabiniq kapte de bal vrij en met een schuiver vanaf de rand van het zestien metergebied zorgde hij voor 2-1. Een kwartier voor tijd werd de Viaanse defensie verrast door een counter: 2-2. Kort daarop werd het schot van invaller Danny Stoffelen door de eveneens ingevallen Johan Scheffer ietwat gelukkig van richting veranderd: 3-2.