Scholen Hoef en Haag in 'etalage'

hoef en haag • De vier scholen die in Hoef en Haag aan de slag gaan, stellen zich dinsdag 5 februari om 19:30 uur voor in De Prenter.

LEEF, de ondernemende school

"Op LEEF stimuleren we de ondernemende houding en maatschappelijke betrokkenheid van kinderen. We leggen relaties tussen wat de kinderen leren en de wereld om hen heen. We coachen de kinderen door met liefde, passie en betrokkenheid les te geven." Meer informatie: directie@bsleef.nl of 06-82113150.

q www.bsleef.nl

Meester Vos

"Op de Meester Vos word je zelfstandig, verantwoordelijk en leer je samenwerken. Dit lukt als je lekker in je vel zit en je veilig voelt en daarom hechten wij waarde aan persoonlijk contact met kinderen en ouders. Samen kunnen we de talenten van de kinderen optimaal tot bloei laten komen. Wij gebruiken moderne middelen en geven Engels vanaf groep 1." Meer informatie: meestervos@o2a5.nl.

q www.meestervos.nl

Het Talent

"Het Talent is een christelijke basisschool waar kinderen leren voor het leven. Waar ze gevormd worden tot mensen met lef, die durven gaan voor wat écht belangrijk is. Kinderen worden gestimuleerd hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Leerkrachten bieden een veilige omgeving waar kinderen tot bloei komen. Door verder te kijken dan vakken en cijfers worden kinderen voorbereid op de wereld van morgen." Meer informatie: directie@hettalenthoefenhaag.nl.

q www.hettalenthoefenhaag.nl

Het Avontuur

"Op Het Avontuur ontdekken wij de toekomst. We vinden het belangrijk dat kinderen nieuwsgierig blijven en uitdagingen aangaan. Door op eigen niveau te werken en talenten in te zetten, vergroten de kinderen hun zelfvertrouwen om te leren en te groeien. Het Avontuur is een veilige, eigentijds christelijke basisschool waar we van en met elkaar leren." Meer informatie: ingeborghokken@fluenta.nl.

q www.basisschoolhetavontuur.nl