• Reden voor een feestje bij BNI Antares.
• Reden voor een feestje bij BNI Antares. Foto: aangeleverd

BNI Antares haalt omzet van 1 miljoen

vianen • Ondernemersnetwerk BNI Antares in Vianen heeft vanaf de start in november 2016 tot eind december 2018 een omzet gerealiseerd van 1 miljoen euro.

Daarom werd vorige week woensdagochtend de champagne ontkurkt. Het ontbijt werd omgeturnd naar een champagneontbijt.

BNI staat voor Business Network International, een wereldwijd ondernemersnetwerk waar de leden zaken met elkaar doen en businesskansen voor elkaar creëren op momenten dat de concurrentie slaapt. De bijeenkomsten zijn wekelijks van 07:00 tot 08:30 uur en verlopen volgens een vaste agenda die vrijwel exact 1,5 uur duurt. Tijdens het netwerken wordt er ontbeten. Het is efficiënt geregeld zodat iedere ondernemer om 9 uur zijn of haar eerste klant van de dag kan ontmoeten. BNI Utrecht-West, waaronder Antares in Vianen valt, heeft op dit moment zeven draaiende groepen in de regio.

Doel van de wekelijkse bijeenkomsten is het genereren van omzet voor elkaar. Dat is mogelijk door gebruik te maken van elkaars netwerk. Dit maakt koude acquisitie niet meer nodig. Via de mede-ondernemers is het altijd mogelijk om ergens warm binnen te komen.

Ondernemers die interesse hebben in deelname aan het netwerk, kunnen op woensdagochtend om 06:30 uur naar zalencentrum 't Klooster in Vianen. De kosten voor locatie en ontbijt bedragen 16 euro per persoon. Aanmelden is wel verplicht, dit kan via info@bni-utrechtwest.nl. Of via de website.


q www.bni-utrecht-west.nl