SC Everstein heeft geen kind aan GDC

eethen • Voor het eerst sinds weken haalde SC Everstein weer een goed niveau. Middenmoter GDC werd het kind van de rekening: 0-4. Na de zeperd tegen Haaften was deze keer geen gebrek aan beleving en agressie. De thuisclub werd meteen vastgezet op de eigen helft, en na twintig minuten kopte Brayton Biekman een voorzet van Sander Bergshoeff in de touwen: 0-1. De gasten gaven de hele wedstrijd geen kans weg. Door goed combinatiespel had de voorsprong eigenlijk eerder verdubbeld moeten worden. Nu duurde het tot de veertigste minuut voordat Sander Bergshoeff de stand met een halfhoog schot op 0-2 bracht. In de eerste fase na rust was het spel van SC Everstein rommelig en onrustig. Daarna groeiden de gasten in de wedstrijd en werd er veel druk gezet op het machteloze GDC. Na een kwartier ketste een vrije trap van Bergshoeff via de kruising terug in het veld, en de attente Robbie de Roos tilde de voorsprong naar 0-3. Kort voor tijd bracht Luuk van der Harst de eindstand op 0-4.