Zwak HSSC'61 onderuit in derby bij Asperen

asperen • HSSC'61 was in de derby bij Asperen bepaald niet in goede doen. De thuisploeg, voor aanvang van de wedstrijd hekkensluiter in 3D, hield de punten thuis: 2-0.

Hoewel Heicop de punten ondertussen hard nodig heeft om niet omlaag te hoeven kijken, speelde de ploeg van Gerrit Molenaar een bijzonder matige wedstrijd. Asperen was ook zeker niet goed, maar de thuisploeg had weinig moeite om HSSC'61 van zich af te houden. "Voor rust was het sowieso erg vlak, van beide kanten", oordeelde Molenaar. "Na rust voetbalden we wel wat beter, maar voorin ontbrak het gif en de over-mijn-lijkmentaliteit."

Toen de eerste helft doelpuntloos leek te eindigen, ging HSSC-doelman Niek de Vos ook nog eens in de fout. Tareq Ibrahim kon de 1-0 binnen koppen. Na rust viel een kwartier voor tijd de beslissing. Michiel den Hartog mocht het halve veld oversteken en bediende Gerard Breider die in een leeg doel raak schoot.