dinsdag 6 november

Engelenkaarten
20:00-22:30, Vianen, De Prenter. Frank Bol is gast bij spiritueel centrum Iris. Hij geeft via engelenkaarten antwoord op prangende vragen. De entree is 6 euro.

woensdag 7 november

Koffie drinken
09:00-11:00, Vianen, De Hoeksteen. De deuren van De Hoeksteen gaan om 09:00 uur open voor iedereen die een kop koffie of thee wil komen drinken. Deelname is gratis.

Goudsmid
13:00-16:00, Vianen, Hof van Batenstein. Stichting Welzijn Vianen (SWV) heeft goudsmid Tony weer uitgenodigd. Hij repareert gouden of zilveren sieraden, schoonmaken is ook geen probleem.

Kleuren voor volwassenen
13:30-15:30, Vianen, Hof van Batenstein. Stichting Welzijn Vianen (SWV) nodigt mensen uit om een middagje te komen kleuren voor volwassen, het kleuren geeft veel mensen rust. De activiteit vindt plaats in de educatieruimte, deelname kost 2 euro. Aanmelden is niet nodig. Is ook op woensdag 21 november.

Bijeenkomst ASVL
14:00, Lexmond, Huis Het Bosch. De Algemene Seniorenvereniging Lexmond vergadert op woensdag 7 november in Huis Het Bosch, aanvang 14.00 uur. Marianne Wittebol is uitgenodigd om te spreken over het vroegere Groene Kruis in Lexmond.

Bingo
15:30, Everdingen, dorpshuis 't Knooppunt. Oranjevereniging Everdingen organiseert een bingo, 's middag kunnen de kinderen een gooi doen naar de prijzen. Deze middag start om 15:30 uur. 's Avonds zijn de volwassenen aan de beurt. Deze avond begint om 20:30 uur, maar de zaal is al om 20:00 uur open.

Bingoavond
19:00-21:30, Vianen, Hof van Batenstein. Stichting Welzijn Vianen (SWV) organiseert een bingoavond. Er zijn verschillende prijzen te winnen. Deelname kost 3,50 euro, inclusief een plankje, koffie of thee en een drankje met een hapje.

donderdag 8 november

PCOB-middag
14:30, Vianen, zalencentrum 't Klooster. Bert van Ingen van Barthimeus Sonneheerdt geeft bij de PCOB-middag een presentatie over het thema 'Oog voor blinden en slechtzienden'. De middag begint om 14:30 uur. Belangstellenden zijn welkom.

Lees- en ontmoet
15:00, Vianen, Hof van Batenstein. Lees- en ontmoetbijeenkomst in Hof van Batenstein. In een kleine groep worden columns, gedichten of een kort verhaal gelezen en kan iedereen er iets over zeggen. Deelnemers kunnen ook zelf iets meenemen dat interessant is om te lezen en met de anderen te delen. Zo ontstaat een goed gesprek over meer dan alleen het weer en is er mogelijkheid herinneringen en ervaringen te delen. Lees & Ontmoet is een activiteit van Stichting Welzijn Vianen, ZorgSpectrum en de Bibliotheek Lek & IJssel. Er zijn elke maand twee bijeenkomsten: op de tweede donderdag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur in de Hof van Batenstein en op de derde dinsdag van de maand van 10:30 tot 12:00 uur in de Bibliotheek Vianen. Iedereen kan zo binnenlopen, meedoen is gratis en aanmelden is niet nodig.

zaterdag 10 november

Bazaar
13:30, Everdingen, hervormd centrum. De hervormde kerk in Everdingen organiseert vanaf 13:30 uur een bazaar in en om het hervormd centrum. 's Middags is er een rommelmarkt en er worden diverse verlotingen gehouden. Ook zijn er nieuwe spullen te koop. Er is onder meer een bloemenkraam, daarnaast zijn er kramen met creatief handwerk zoals gebreide sokken en dergelijke. De trekking van de grote verloting is ongeveer om 22:00 uur. De opbrengst is bestemd voor de instandhouding van de hervormde gemeente van Everdingen, maar er gaat ook een bedrag naar Voedselbank Vianen. Mensen die nog spullen beschikbaar hebben voor de zaalverloting, kunnen deze dinsdag 6 november nog brengen naar het hervormd centrum, tussen 20:00 en 21:00 uur. Laten ophalen is ook een optie, hiervoor moet contact worden opgenomen met familie van Eck via 0347-351218 of mnvaneck@kpnplanet.nl.

maandag 12 november

Bingomiddag
13:30-17:00, Vianen, zalencentrum 't Klooster. Stichting Ouderen Contact Vianen (SOCV) organiseert weer een bingomiddag in Vianen. De zaal is om 13:30 uur open. Er zijn leuke prijzen te winnen.

dinsdag 13 november

Concert
10:30, Vianen, Hof van Batenstein. Ensemble Vera Marijt Trio een optreden in Hof van Batenstein. Het concert begint om 10:30 uur. De entree bedraagt 3 euro inclusief een kopje koffie. Het ensemble Vera Marijt Trio, bestaande uit Vera Marijt (zang en piano), Richie Reichgelt (gitaar) en Luciano Poli (contrabas), brengt een gevarieerd programma. Het programma duurt één uur, zonder pauze. Het optreden is op verzoek van Hof van Batenstein georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Vrienden van Batenstein, Het R.C. Maagdenhuis, Stg. Elise Mathilde Fonds, Mr. August Fentener van Vlissingen Fonds en particuliere donaties.

woensdag 14 november

Koffie drinken
09:00-11:00, Vianen, De Hoeksteen. De deuren van De Hoeksteen gaan om 09:00 uur open voor iedereen die een kop koffie of thee wil komen drinken. Deelname is gratis.

Open eettafel Lexmond
12:15, Lexmond, Het Bosch. Nieuwe deelnemers kunnen zich aanmelden bij Ali Liefhebber (341032) of Huis het Bosch (342021). Aan- of afmeldingen uiterlijk 's maandags voor 12.00 uur doorgeven.