Dames MHC buigen voor De Mezen

harderwijk • De Viaanse hockeydames van MHC verloren zondag in Harderwijk met 6-1 van De Mezen, de nummer twee op de ranglijst. Al snel stond het 3-0 voor de thuisploeg. Vianen kon nog wel wat terugdoen via een doelpunt van Baukje van den Heuvel. Maar nog voor rust kwam De Mezen op 4-1. In de tweede helft gingen de dames vol goede moed het veld op. Het leverde niet meer op dan een paar mooie aanvallen en combinaties. De Harderwijkers waren effectiever en scoorde nog twee keer. Komende zondag staat de uitwedstrijd tegen Rijnvliet op het programma.

Hsv De Reiger

vianen • B. Ponssen heeft de vijfde wedstrijd van hsv De Reiger op zijn naam geschreven. Op het Amsterdam-Rijnkanaal ving hij 2000 gram vis, gevolgd door R. Kluvers met 750 gram, G. de Jong met 750 gram, J. Tukker met 550 gram en A. van Dan met 450 gram. De zesde wedstrijd werd een overwinning voor J. Tukker met 400 gram, voor R. Kluvers en J. Hirt met 300 gram en G. de Jong met 200 gram.