Meerkerk eventjes van slag bij SVW

gorinchem • Bij het technisch zeer vaardige SVW leed SV Meerkerk een ongelukkige nederlaag.

"Als dit het beeld is voor de komende wedstrijden, dan komt het goed met mijn ploeg", aldus Meerkerk-trainer Gerrie Schaap na de 3-2 op Molenburg. Hij zag zijn manschappen na een sterk halfuur en een aantal onbenutte mogelijkheden, op achterstand komen. Kort daarna werd het zelfs nog 2-0 en toen was Meerkerk even van slag. Na de 3-0 op het uur, gooiden de geelhemden alle schroom van zich af. Met succes, want Mechiel van Zessen was twee keer trefzeker en SV Meerkerk ging in de slotfase nog op zoek naar de gelijkmaker.

HSSC'61

Een week na de derbyzege bij SC Everstein versloeg HSSC'61 ook GDC. Tot volle tevredenheid van trainer Gerrit Molenaar. De score werd geopend door Bas Scheenhart. Nicky van Dam nam de 2-0 voor zijn rekening. Na rust voerde Tristan Koet de score verder op voordat GDC iets terug deed.

Ameide

Ameide won zaterdag met 3-2 van De Alblas. Curieus genoeg viel de beslissende goal meteen nadat een doelpunt van De Alblas vanwege buitenspel was afgekeurd. Gert Zuidgeest schoot de 0-1 binnen na twintig minuten. Ameide kwam terug via Bas de Kruijk, die een fraaie aanval afrondde. Sam Versluis bracht Ameide na rust op 2-1, waarna Stefan Bakker vanaf de stip de 2-2 verzorgde. Tom de Kruijk bezorgde Ameide met vechtvoetbal de 3-2 overwinning. Smet op de wedstrijd was het uitvallen van Kevin Kroeze. De mannetjesputter van Meihoven verdraaide zijn knie en moest per brancard worden afgevoerd.